ИЗВЕСТУВАЊЕ 05.07.2017

ИЗВЕСТУВАЊЕ 05.07.2017

Се известуваат сите корисници на водоводната линија од Сувата маала дека денес 05.07.2017 година заради активност на промена на вентил, вода за пиење нема да имаат во периодот од 11:30 до 14:00 часот. По замената на дотраениот вентил водата веднаш ќе биде пуштена во употреба.
Однапред Ви благодариме за разбирањето…

Kamena Reka