Санација на ѕидот ограда кај детската градинка “Бамби”

ЈП Камена Река започна со санација на ѕидот оградаоколу детската градинка “Бамби” која претставуваше опасност за самите деца и граѓаните кои што се движат во близина на градинката.

Comments are closed