Известување

Известување

На ден 31.05.2018 година (четврток) со почеток во 10 часот во просториите на ЈП Камена река М.Каменица беа извлечени добитниците за наградна игра “ЈА САКАМ МОЈАТА ОПШТИНА“ под организација на ЕЛКОЛЕКТ ДОО увоз извоз од Скопје, Друштво за управување со отпад.

Извлечени добитници со купони со реден број:

Опис Количина Број на награден купон
Правосмукалка 1 004526
Миксер 1 004533
Блендер 1 000530
Пегла 1 004554
Електрична ударна  Дупчалка ED-E 1 004480
Електрична аголна Брусилка AG 1 004462
HP LaserJet pro M12 a 1 004475

 

Наградите можат да се подигнат од денот на извлекувањето па најдоцна до 30.06.2018 година, по истекот на овој рок организаторот нема никаква одговорност.

Kamena Reka