Известување од ЈП Камена Река за прекин во снабдувањето со вода

Известување од ЈП Камена Река за прекин во снабдувањето со вода

ИЗВЕСТУВАЊЕ ОД ЈП КАМЕНА РЕКА ЗА ПРЕКИН ВО СНАБДУВАЊЕТО СО ВОДА

Се известуваат сите корисници на водоводната линија дека денес 15.04.2019 година после 11:00 часот, поради промена на вентил на главна водоводна шахта, вода за пиење нема да имаат жителите кои што живеат на ул.Илинденска, ул. Македонска, ул. Езерска и дел од ул. Осоговска после детската градинка. По замената на вентилот водата веднаш ќе биде пуштена во употреба.

Однапред Ви благодариме за разбирањето
ЈП Камена Река – Македонска Каменица

Kamena Reka