Чистење на платото и просторот околу црквата и градскиот плоштад во Македонска Каменица

Чистење на платото и просторот околу црквата и градскиот плоштад во Македонска Каменица

Како продолжение на екоакцијата “Пролетно чистење” ЈП Камена Река во соработка со СОУ “Миле Јаневски Џингар” изврши темелно чистење на платото од Црквата “Успение на Пресвета Богородица” и дел од просторот на градскиот плоштад.

Екоакцијата “Пролетно чистење” во континуитет се реализра од средината на месец Март и ќе продолжи во наредниот период.

Kamena Reka