Известување од ЈП Камена Река до граѓаните на општина Македонска Каменица

Известување од ЈП Камена Река до граѓаните на општина Македонска Каменица

ЈП Камена Река го упатува ИЗВЕСТУВАЊЕ до граѓаните на општина Македонска Каменица поврзано со потребата за доставување на електричен отпад до еколошката станица поставена во дворот на претпријатието:

 

Kamena Reka