ИЗВЕСТУВАЊЕ ДО ГРАЃАНИТЕ ЗА ДЕФЕКТ НА ВОДОВОДНАТА МРЕЖА

ИЗВЕСТУВАЊЕ ДО ГРАЃАНИТЕ ЗА ДЕФЕКТ НА ВОДОВОДНАТА МРЕЖА

ИЗВЕСТУВАЊЕ ОД ЈП КАМЕНА РЕКА:
Се известуваат сите корисници на водоводната мрежа дека денес 16. Август 2019 година, во периодот од 10:00 до отстранување на дефектот на водоводната линија, вода за пиење нема да имаат жителите на ул.Илинденска, ул. Македонска, ул.Езерска и дел од ул.Осоговска (после детската градинка).

Однапред Ви благодариме за разбирањето.

Kamena Reka