АПЕЛ ДО ГРАЃАНИТЕ ЗА КОРИСТЕЊЕ НА ВОДАТА САМО ЗА ЛИЧНИ ПОТРЕБИ

АПЕЛ ДО ГРАЃАНИТЕ ЗА КОРИСТЕЊЕ НА ВОДАТА САМО ЗА ЛИЧНИ ПОТРЕБИ

ЈП Камена Река упатува апел до граѓаните, водата од водоводниот систем да ја користат само за лични потреби во минимални количини поради настанат прекин во снабдувањето до резервоарите за вода.

Екипите на Јавното претпријатие се на терен и работат на отстранување на настанатите дефекти. Се надеваме на разбирање од страна на граѓаните, за несаканата настаната ситуација.

 

ЈП Камена Река

Македонска Каменица

Kamena Reka