ИЗВЕСТУВАЊЕ: Прекин на снабдувањето со вода поради дефект на главната водоводна мрежа

ИЗВЕСТУВАЊЕ: Прекин на снабдувањето со вода поради дефект на главната водоводна мрежа

ЈП Камена Река ги известува граѓаните на Македонска Каменица дека, поради настанат дефект на главна водоводна линија е прекинато снабдувањето со вода во Суво Маало (над Цинкара). Екипите на ЈП Камена Река работат на отстранување на дефектот.

Повеќе информации за времетраењето на прекинот за снабдување со вода граѓаните на Македонска Каменица ќе добијат во текот на денот.

Kamena Reka