Извлечени добитниците во Наградната игра на ЈП Камена Река за редовни плаќачи на комунални услуги и такси

Извлечени добитниците во Наградната игра на ЈП Камена Река за редовни плаќачи на комунални услуги и такси

 

Денес, во кругот на ЈП “Камена река” Македонска Каменица, со почеток од 12:00 часот беа извлечени среќните добитници во наградната игра за корисниците со редовно платена комуналната такса.

Годинава, најсреќни се следниве корисници:

Прва награда, Телевизор – Давор Стојковски

Втора награда, Шестмесечна претплата – Мирјана Антовска

Трета награда, Тостер – Владо Николовски

 

ЈП Камена Река традиционално ја организира оваа Наградна игра, во која учествуваат сите домаќинства редовни плаќачи на комунални такси и услуги од општина Македонска Каменица. Во денешниот барабан за извекување беа талоните со шифри од домаќинствата кои ги имаат платено сите сметки со декември 2020 година, заклучно до 31.01.2021 година.

 

Kamena Reka