САНИРАН ДЕФЕКТОТ СО ХИДРАНТНАТА ЛИНИЈА ВО „БАМБИ“

САНИРАН ДЕФЕКТОТ СО ХИДРАНТНАТА ЛИНИЈА ВО „БАМБИ“
екипи на ЈП Камена Река го санираа дефектот на хидрантската линија во дворот на ЈОУДГ “Бамби” во Македонска Каменица.
Со ова, повторно е воспоставено нормално функционирање на хидрантната линија и овозможено е користење на истата за потребите на детската градинка.
 

admin 4135