Извлечени добитниците од Наградната игра за корисници кои редовно плаќаат комунални такси за услуги на ЈП Камена Река

Извлечени добитниците од Наградната игра за корисници кои редовно плаќаат комунални такси за услуги на ЈП Камена Река

Со почеток од 12:00 часот се одржа Наградната игра за корисници кои редовно плаќаат комунална такса за услуги.

 

Најсреќни добитници на награди се корисниците:

• Прва награда Телевизор – Диванис Митевски (к.бр 40090)

• Втора награда, Правосмукалка – Здравко Стојановски (к.бр 20171)

• Трета награда, Тримесечна претплата – Томе Јовановски (к.бр 10153)

 

 

 

Во Наградната игра, во која учествуваат редовните плаќачи на комунални такси за услуги беа извекувани талонитете од домаќинствата кои ги имаат платено сметките заклучно со месец декември 2022 година и тоа најкасно до 15.02.2023 година.

admin 4135