Од утре започнува со работа детска школа за пливање на Градскиот базен во Македонска Каменица

Од утре започнува со работа детска школа за пливање на Градскиот базен во Македонска Каменица

Од утре започнува со работа детската школа за пливање
на градскиот базен во Македонска Каменица

 

Почитувани сограѓани,
Ве известуваме дека, почнувајќи од утре 21. јули 2023 година на Градскиот базен во Македонска Каменица ќе работи школа за пливање наменета за деца од 5 (пет) до 11 (единаесет) годишна возраст.
Часовите по пливање ќе бидат реализирани во периодот од 10:00 до 11:00 часот.

Пријавувањето можете да го направите на следниве контакт телефони:
Влатко 071 693 230
Катерина 078 754 266

admin 4135