Акција за оштетени клупи

Акција за оштетени клупи

Од денеска започна акција за заштита на сите оштетени клупи низ територијата на општина Македонска Каменица. Вработените во Ј.П. ,,Камена Река ” во текот на оваа недела ќе продолжат со оваа акција се со цел зголемување на векот на користење на урбаната опрема низ општината.

 

Kamena Reka