ИЗВЕСТУВАЊЕ !

ИЗВЕСТУВАЊЕ !

Се известуваат сите корисници дека денес 30.01.2017 година поради дефект на водоводната линија, вода за пиење нема да имаат жителите кои што живеат на ул.Илинденска, ул. Македонска, ул.Езерска и дел од ул.Осоговска после детската градинка. По одклонивањето на дефектот водата веднаш ќе биде пуштена во употреба.
Однапред Ви благодариме за разбирањето…

Kamena Reka