ИЗВЕСТУВАЊЕ !

ИЗВЕСТУВАЊЕ !

Се известуваат сите корисници на водоводната линија од општина Македонска Каменица дека денес 28.01.2017 година од 14:00 до 15:30 часот нема да имаат вода за пиење поради активност на препумпување на водата од еден во друг базен.
Однапред Ви благодариме за разбирањето…

Kamena Reka