Соопштение

Соопштение

Денеска во кругот на Ј.П ,,Камена Река ” во 12:00 часот беа извлечени среќните добитници во наградната игра за сите оние корисници кои редовно си ја плаќаат комуналната такса.
Најсреќни овој пат беа следниве корисници:
Прва награда -ТЕЛЕВИЗОР добитник ДИМИТРОВСКИ ГРОЗДАН шифра 20216,
Втора награда- ШЕСТМЕСЕЧНА ПРЕТПЛАТА добитник МИТЕВСКИ ГОРАН шифра 70036, Ул.
Трета награда- ВОДОМЕР добитник ПЕТРОВ МАЛИШ шифра 50112

Со среќа да си ги користите наградите !

Kamena Reka