ИЗВЕСТУВАЊЕ

ИЗВЕСТУВАЊЕ

ИЗВЕСТУВАЊЕ !
Се известуваат сите корисници на водоводната линија од Сувата маала дека утре 24.07.2017 година заради активност на промена на вентил, вода за пиење нема да имаат во периодот од 08:00 до 11:00 часот. По замената на дотраениот вентил водата веднаш ќе биде пуштена во употреба.
Однапред Ви благодариме за разбирањето…

Kamena Reka