Известување!

Известување!

Се известуваат сите корисници на водоводната линија дека денес 16.03.2018 година после 9:00 часот, поради активност на промена на вентил на водоводната мрежа, вода за пиење нема да имаат жителите кои живеат на ул. Илинденска, ул. Македонска, ул. Езерска и дел од ул. Осоговска после детската градинка. По замената на вентилот водата веднаш ќе биде пуштена во употреба.

Однапред Ви благодариме за разбирањето…

Kamena Reka