Продолжува уредувањето на урбаната опрема и зелените површини во Македонска Каменица

Продолжува уредувањето на урбаната опрема и зелените површини во Македонска Каменица

ЈП „Камена Река“ – Македонска Каменица продолжува со акцијата за уредување на урбаната опрема и зелените површини во градот. Во рамки на екоакцијата која започна во месец Март, вработените во претпријатието започнаа со декоративно уредување на тревни површини, кроење на дрвја и нискостеблести украсни зимзелени растенија. Исто така во склоп на акцијата „Пролетно чистење“ започна обновувањето на канделабрите во Паркот на борците.

Kamena Reka