ИЗВЕСТУВАЊЕ: Поради наповолни временски услови градскиот базен нема да работи во наредните денови

ИЗВЕСТУВАЊЕ: Поради наповолни временски услови градскиот базен нема да работи во наредните денови

ЈП Камена Река ги известува граѓаните на општина Македонска Каменица дека градскиот базен поради лошите времески услови, започнувајќи од денес нема да работи. Овој период од страна на ЈП Камена Река ќе биде искористен за доуредување на базенот и подобрување на условите за престој на посетителите и капачите.

Граѓаните дополнително ќе бидат известени кога градскиот базен повторно ќе започне со работа.
Градскиот базен повторно ќе работи секој ден во неделата, во периодот од 10:00 часот до 18:00 часот. Цената на единечен билет останува со износ од 30 денари, односно 60 денари со користење на лежалка и чадор.

Kamena Reka