Преобележување на хоризонталната патна сигнализација во Македонска Каменица

Преобележување на хоризонталната патна сигнализација во Македонска Каменица

Во соработка со Општина Македонска Каменица и Јавното претпријатие „Камена Река“ од денес започнаа со акција за преобележување на хоризонталната патна сигнализација на улиците од централното градско подрачје.

Акцијата е во насока на подигање на безбедноста на сите учесници во сообраќајот, а особено на пешаците, велосипедистите, мотоциклистите , учениците и тн.

Kamena Reka