Заврши летната сезона на Градскиот базен во Македонска Каменица

Заврши летната сезона на Градскиот базен во Македонска Каменица

ЈП Камена Река ги известува граѓаните дека од денес 21. Август 2019 година, завршува летната сезона на Градскиот базен во Македонска Каменица и истиот престанува со работа.

Градскиот базен во текот на летната сезона 2019 беше во функција на граѓаните од Македонска Каменица и регионот, секој ден во месец Јуни, Јули и Август во периодот од 10:00 до 18:00 часот.

Kamena Reka