ИЗВЕСТУВАЊЕ: Поради дефект на главната водоводна линија повисоките делови од градот со намален доток на вода

ИЗВЕСТУВАЊЕ: Поради дефект на главната водоводна линија повисоките делови од градот со намален доток на вода

ЈП Камена Река ги известува граѓаните на Македонска Каменица дека поради настанат дефект на главна водоводна линија, во домовите од повисоките реони во градот ќе биде намален дотокот на вода.

Екипите на ЈП Камена Река се на терен и работат на отстранување на настанатиот дефект.

Ви благодариме на разбирањето!
ЈП Камена Река – Македонска Каменица

Kamena Reka