ВОНРЕДНА ДЕЗИНФЕКЦИЈА НА КОНТЕЈНЕРИТЕ И КОРПИТЕ ЗА ОТПАДОЦИ

ВОНРЕДНА ДЕЗИНФЕКЦИЈА НА КОНТЕЈНЕРИТЕ И КОРПИТЕ ЗА ОТПАДОЦИ

Следејќи ги препораките на Владата и Комисијата за заразни болести на Министерството за здравство, Јавното претпријатие „Камена Река“ започна со вонредно дезинфицирање на контејнерите, кантите и корпите за отпадоци во градската средина и руралните делови од Македонска Каменица. Следејќи ги упатствата на Министерството за здравство и Центарот за јавно здравје дезинфекцијата ќе продолжи со перење на градските улици и јавните простори.

Kamena Reka