Еко акција за чистење и уредување на повеќе јавни урбани простори во Македонска Каменица

ЈП Камена Река продолжува со спроведување на редовни еко акции за чистење на јавните површини … Continue reading Еко акција за чистење и уредување на повеќе јавни урбани простори во Македонска Каменица