Извлечени добитниците на наградната игра

Извлечени добитниците на наградната игра

Денеска во кругот на Ј.П “Камена река” во 12:00 часот беа извлечени среќните добитници во наградната игра за сите оние корисници кои редовно си ја плаќаат комуналната такса.

Најсреќни овој пат беа следниве корисници:

  1. Прва награда – ТЕЛЕВИЗОР добитник АТАНАСОВА ЉУБА, шифра 10312 ул.Рударска
  2. Втора награда – ПРАВОСМУКАЛКА добитник СТОЈАНОВСКИ ЦАНКО, шифра 30092 ул.Каменичка
  3. Трета награда – ШЕСТМЕСЕЧНА ПРЕТПЛАТА добитник ТЕОДОСИЕВ ВАНЧО, шифра 10437 ул.Самоилова.

Со среќа да си ги користите наградите!

Kamena Reka